base64Hash

Inhoudsrichtlijnen voor atraveo

1. Introductie

atraveo is een dynamisch reisplatform dat wordt aangedreven door de onschatbare inzichten van hosts en gasten.

We moedigen onze aanbieders, waaronder zowel particuliere als professionele verhuurders, aan om informatieve, uitgebreide en betrouwbare beschrijvingen van hun woningen te geven. Daarnaast worden gasten uitgenodigd om beoordelingen over hun verblijf te schrijven en te delen, waardoor ons platform wordt verrijkt met nuttige inhoud voor toekomstige gasten. Om de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit van ons platform te waarborgen, hebben we de volgende inhoudsrichtlijnen opgesteld. 

Opmerking: de inhoud van onze leveranciers en gasten geeft hun persoonlijke meningen en inzichten weer. Geen enkele bijgedragen inhoud is een weerspiegeling van de mening van atraveo en wordt door ons onderschreven.

2. Inhoud gedeeld door de aanbieder

2.1 Beschrijvingen en afbeeldingen van woningen 

Het is cruciaal dat aanbieders nauwkeurige en wettige informatie over hun woningen delen. Aanbevolen werkwijzen:

 • Nauwkeurigheid en eerlijkheid: aanbieders moeten nauwkeurige en waarheidsgetrouwe informatie over hun woning delen. Dit omvat het vermijden van overdrijving of misleidende uitspraken.
 • Intellectueel eigendom: aanbieders mogen alleen afbeeldingen en inhoud gebruiken die zij mogen gebruiken en die geen inbreuk maken op auteursrechten of merkrechten.
 • Afbeeldingen van goede kwaliteit: we raden aanbieders aan om afbeeldingen van hoge kwaliteit te gebruiken die de accommodatie nauwkeurig weergeven. Onscherpe of misleidende foto's van lage kwaliteit moeten worden vermeden.
 • Privacykwesties: aanbieders moeten de privacy van hun buren en gasten respecteren. Het is belangrijk om geen afbeeldingen of informatie toe te voegen die hun privacy in gevaar kunnen brengen.
 • Non-discriminatie: aanbieders moeten het gebruik van taal of afbeeldingen vermijden die discriminerend zijn tegenover individuen of groepen.

3. Inhoud gedeeld door de gast

3.1 Beoordelingen en recensies

 • Eerlijke feedback: beoordelingen moeten eerlijke en constructieve feedback bevatten over het verblijf, waarbij onder meer aandacht wordt besteed aan de positieve aspecten en punten die verbeterd kunnen worden. Gasten moeten streven naar nauwkeurigheid in hun beoordelingen, aangezien misleidende informatie gevolgen kan hebben voor zowel aanbieders als toekomstige gasten.
 • Relevantie voor het verblijf: beoordelingen moeten gericht zijn op het daadwerkelijke verblijf en de ervaring in de accommodatie. Irrelevante inhoud, zoals persoonlijke grieven die geen verband houden met het verblijf, moet worden vermeden.
 • Respectvol taalgebruik: het gebruik van respectloos en ongepast taalgebruik is niet toegestaan. Recensies met beledigende of ongepaste taal worden verwijderd.
 • Privacy: beoordelingen moeten de privacy van aanbieders en andere gasten respecteren. Ze mogen geen persoonlijke gegevens van welke partij dan ook bevatten.
 • Non-discriminatie: beoordelingen moeten gericht zijn op de algehele ervaring en niet op de persoonlijke kenmerken van de aanbieder of andere gasten. Discriminerende taal wordt niet getolereerd
 • Geen laster: recensies mogen geen enkele verklaring bevatten die direct of indirect schade berokkent aan een welke partij dan ook, inclusief externe partijen.

3.2 Het verwijderingsbeleid bekijkeny

Recensies die voldoen aan onze inhoudsrichtlijnen worden niet door het platform bewerkt of verwijderd. Aanbieders kunnen beoordelingen die rechtstreeks op atraveo zijn gemaakt niet verwijderen, tenzij ze niet aan de regels voldoen. Een recensie kan alleen worden verwijderd als:

 • het illegale inhoud bevat of informatie die niet verenigbaar is met onze Servicevoorwaarden of deze Inhoudsrichtlijnen; of
 • de gast nooit is aangekomen voor zijn verblijf, of heeft geannuleerd vanwege omstandigheden die geen verband houden met dat verblijf.

4. Hoe kan ik een probleem melden?

Jouw medewerking helpt om een eerlijk en respectvol reisplatform te behouden. Als je merkt dat illegale inhoud of informatie niet compatibel is met onze Servicevoorwaarden of deze Inhoudsrichtlijnen, laat het ons dan weten. Op elke pagina met accommodaties bieden we de mogelijkheid om je feedback te delen over de inhoud van zowel onze aanbieders als gasten. Afhankelijk van de aard en hoeveelheid van de gemelde problemen, moeten we mogelijk beperkingen invoeren voor het gebruik van ons platform. In sommige gevallen kan ook een schorsing van het gebruikersaccount noodzakelijk zijn.

image-tag