Inloggen

atraveo voor particuliere verhuurders en vakantiehuisagentschappen

Uw voordeel: sterke reclame

 • Presentatie van uw vakantieaccommodatie op atraveo en TUIvillas.com, maar ook automatisch op meer dan 1.000 websites in heel Europa; daaronder toonaangevende internationale reisportalen, waarvan atraveo de exclusieve vakantiehuispartner is.
 • Sterke reclame op zoekmachines – Google, Bing en andere – naar alle belangrijke zoekwoorden: meer dan 50.000 regio’s, plaatsen en andere geografische uitdrukkingen.
 • Advertenties in reisgidsen, nieuwsbrieven, prijsvragen en nog veel meer.
 • Bereik ook klanten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Groot-Brittannië en de rest van Europa.
  Extra bezetting in het hoofd- en het laagseizoen door klanten uit heel Europa met uiteenlopende vakantieperiodes.

 

En zo werkt het:

 1. Vrijblijvende aanmelding
  Maak gratis uw vakantieaccommodatie aan of registreer u gewoon direct.
 2. Object beschrijven
  Log in het verhuurdersbereik in en omschrijf uw vakantieaccommodatie. U formuleert de teksten, upload de afbeedlingen, legt de prijzen vast en onderhoudt de bezettingskalender. In overleg met u optimaliseren wij de objectpresentatie met het oog op een vlotte afhandeling van de boekingen.
 3. Het promoten begint
  Uw vakantieaccommodaite wordt nu op atraveo, TUIvillas.com en alle aangesloten websites aangeboden. Vanaf nu ontvangt u definitieve boekingsaanvragen.

 

Klinkt eenvoudig? Is het ook.

 • Als online reisebüro regelen wij de complete afhandeling van de boekingen voor u: wij verzorgen de communicatie met de vakantiegasten en handelen veel formaliteiten af, ook de betalingsafwikkeling. Zo kan de klant kiezen uit creditcards en andere comfortabele betalingswijzen. U als verhuurder ontvangt de netto huursom van atraveo punctueel op uw rekening en hoeft pas weer in actie te komen als u uw gast de sleutel gaat overhandigen.
 • Het aanmelden en adverteren via atraveo is gratis voor u. Alleen bij een geslaagde, door u bevestigde boeking berekent atraveo een bemiddelingsprovisie. Dat is alles. Dus een prestatiegerelateerde vergoeding, geen advertentiekosten, geen verborgen kosten voor u.
 • Het beste is: u behoudt de volledige controle over de bezetting van uw vakantieaccommodaties. Alleen u bepaalt wanneer er verhuurd wordt en tegen welke prijs. Het staat u vrij het object ook op een andere manier dan via atraveo te verhuren.

 

Dit zeggen verhuurders over atraveo