Inloggen

Partnerprogramma voor reisbureaus

Reisbureaus kunnen via een speciale, professionele variant van TUIvillas.com inboeken.

Aanmelding

  • Alle reisbureaus kunnen zich aanmelden door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Kort na het verzenden ontvangt u van atraveo per e-mail een bevestiging met met uw inloggegevens en andere informatie.

 

 

Boekingsprocedure

  • Alle boekingen worden direct met de klant afgerekend. Wij verzoeken u te boeken door de boekingsopdracht in naam van de klant online in te vullen en te verzenden. Voer a.u.b. de gegevens van de klant (en niet van het reisbureau) in, het gaat hierbij met name om het postadres en de gegevens m.b.t. de betaling.
  • In de boekingsopdracht kunt u kiezen of u het e-mailadres van de klant op wilt slaan of het e-mailadres van uw reisbureau gebruikt moet worden. Als u het e-mailadres van uw klant opslaat, worden alle e-mails direct naar de klant en in kopie naar uw reisbureau gestuurd. NB Als het incasso direct via de betreffende aanbieder loopt (niet via TUI Villas), ontvangt u als reisbureau de mails van de aanbieder niet in kopie. Mocht u geen e-mailadres van de klant opslaan, dan worden alle e-mails uitsluitend naar het e-mailadres van uw reisbureau gestuurd. In dat geval bent u ervoor verantwoordelijk dat de klant alle informatie over de boeking krijgt.
  • Direct na het versturen van de boekingsopdracht ontvangt de klant dan wel uw reisbureau een automatische ontvangstbevestiging per e-mail. Zodra de boeking door de betreffende aanbieder van de accommodatie bevestigd is, doorgaans binnen een paar uur, sturen wij de klant dan wel uw reisbureau nog een e-mail met de boekingsbevestiging.

Vergoeding

Voor elke bevestigde boeking ontvangt u een provisie in de vorm van een marketingvergoeding van 5% over de huur- c.q. reissom (zonder bijkomende kosten en extra services).

Voer alstublieft uw gegevens in

Optionele invoer is met (optioneel) gekenmerkt.
Ik ga accoord met het privacy beleid
Conform onze richtlijnen inzake gegevensbescherming worden uw gegevens vanzelfsprekend steeds vertrouwelijk behandeld. De vermelde gegevens worden uitsluitend genoteerd en opgeslagen om contact met u op te kunnen nemen. Uw gegevens worden in geen geval aan derden verstrekt.