Inloggen

atraveo partnerprogramma voor reisbureaus

atraveo richt zich op de online bemiddeling. Reisbureaus kunnen via een speciale, professionele variant van TUIvillas.com inboeken.

Aanmelding

Een eenmalige registratie van uw reisbureau via het onderstaande contactformulier is noodzakelijk om als partner te kunnen boeken en automatisch ingelogd te zijn via TUI Online.

Reeds geregistreerde reisbureaus met toegang tot TUI Online kunnen zonder verdere aanmelding via de link in TUI Online boeken. TUI at Home reisadviseurs kunnen met de toegestuurde partnergegevens op deze pagina inloggen.

Alle andere reisbureaus kunnen zich aanmelden door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Kort na het verzenden ontvangt u van atraveo per e-mail een bevestiging met een partner-ID, een link om te kunnen boeken en nog meer informatie.

Boekingsprocedure

  • Reisbureaus met toegang tot TUI Online vragen we vriendelijk zich bij TUI Online in te loggen. Indien u op de link "TUIvillas.com" klikt wordt u naar de professionele website voor reisbureaus van TUIvillas.com doorverwezen.
  • TUI at Home reisadviseurs en reisbureaus die geen toegang tot TUI online hebben, kunnen zich op de website www.TUIvillas.com/reisbureau inloggen met hun inloggegevens en gebruik maken van de boekingslink die in het partnerbereik staat. Alleen op die manier kunnen wij de boeking aan uw reisbureau koppelen.
  • Alle boekingen worden direct met de klant afgerekend. Wij verzoeken u te boeken door de boekingsopdracht in naam van de klant online in te vullen en te verzenden. Voer a.u.b. de gegevens van de klant (en niet van het reisbureau) in, dat betreft met name het postadres, het e-mailadres en de gegevens die betrekking hebben op de betaling.  
  • Direct na het verzenden van de boekingsopdracht ontvangt de klant een automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging per e-mail. Zodra de boeking door de betreffende aanbieder van de accommodatie bevestigd is, normaal gesproken binnen enkele uren, sturen wij de klant nog een e-mail met de boekingsbevestiging. Alle e-mails worden als kopie ook naar het reisbureau gestuurd.

Vergoeding

Voor elke bevestigde boeking ontvangt u een provisie in de vorm van een marketingvergoeding van 5% over de huur- c.q. reissom (zonder bijkomende kosten en extra services).

Voer alstublieft uw gegevens in

Optionele invoer is met (optioneel) gekenmerkt.
De vermelde gegevens worden uitsluitend genoteerd en opgeslagen om contact met u op te kunnen nemen. Uw gegevens worden in geen geval aan derden verstrekt.