Inloggen

Partnerprogramma voor vakantiehuizen en vakantieappartementen

Maximale conversion voor uw reisportaal

  • U exploiteert een reisportaal of een soortgelijke website voor publiek met een affiniteit voor reizen? Dan is atraveo uw partner om de traffic op uw website optimaal te benutten. atraveo wordt geëxploiteerd door de TUI GROUP | Wolters Reisen GmbH. Verruim uw website met de grootste vakantiehuizenmarkt op internet!
  • atraveo is leidinggevend in de toeristische online-bemiddeling van vakantiehuizen en vakantieappartementen. Dankzij een geïntegreerde bemiddelingsservice met onovertroffen keuze, talrijke klantenbeoordelingen, aanvullende beschrijvingen, een unieke geografische zoekfunctie en last but not least een zorgvuldige klantenservice bereikt u met atraveo maximale conversies.
  • atraveo stelt u in het kader van het affiliate programma de vakantiehuizenmarkt met alle features gratis ter beschikking voor de integratie in de website, levert assortiment, techniek en klantenservice en zorgt voor de vlotte afhandeling van alle boekingen. Van u als trafficpartner verwachten wij een marketingprestatie (traffic), die wij via een aantrekkelijke boekingsprovisie vergoeden (CPO).

Samenvatting

  • De geïntegreerde bemiddelingsservice, bestaande uit een toeristisch product, klantenbeoordelingen, klantenservice, meertaligheid en IBE 5, zorgt voor hoge conversies
  • Eenvoudige en gelijktijdig zeer gevarieerde integratiemogelijkheden in uw website
  • Een op resultaat gebaseerde vergoeding voor uw traffic
  • Uitvoerige rapporteringen met dagelijks actuele statistieken

Ontdek zelf hoe de atraveo-vakantiehuizenmarkt bij uw website past en neem vandaag nog contact met ons op! Vul geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in en ontvang meer informatie over ons affiliate programma.

Voer alstublieft uw gegevens in

Optionele invoer is met (optioneel) gekenmerkt.
Conform onze richtlijnen inzake gegevensbescherming worden uw gegevens vanzelfsprekend steeds vertrouwelijk behandeld. De vermelde gegevens worden uitsluitend genoteerd en opgeslagen om contact met u op te kunnen nemen. Uw gegevens worden in geen geval aan derden verstrekt.