Over ons

Een sterk team helpt u te slagen

Wij, het team van atraveo by e-domizil, zijn experts met jarenlange ervaring in de bemiddeling van vakantiehuizen en -woningen. Vanuit onze vestigingen in Frankfurt, Düsseldorf, Münster en Zürich willen wij u als verhuurder ontzorgen en uw huurinkomsten maximaliseren.

Hierbij wordt u ondersteund door ons uitgebreide team: onze ervaren medewerkers van de klantenservice helpen u persoonlijk bij alles wat met uw verhuur te maken heeft. Onze IT-experts ontwikkelen technologieën en tools die uw dagelijks leven makkelijker maken en ons team van marketing- en toerismespecialisten optimaliseert de marketing van uw accommodatie via alle distributiekanalen, voorziet u van informatieve brochures en laat u profiteren van onze schat aan ervaring.

Team Atraveo

Waarin wij ons onderscheiden van anderen 

Wij treden op als contractuele partner ten opzichte van de gast en nemen u als verhuurder tijdrovende taken uit handen: van de boeking en de verwerking van de betaling tot de communicatie met de gasten vóór aankomst en het afhandelen van klachten en feedback. Zo hebt u meer tijd voor de essentiële zaken - en meer plezier in het verhuren.

Als deskundigen met meer dan 20 jaar ervaring in de vakantiehuizenbranche kennen wij de markt, de belangrijkste verkoopkanalen en de weg naar succes. Sinds 2022 maken wij bovendien deel uit van HomeToGo, de online marktplaats met het grootste aanbod vakantiehuizen en een enorm bereik.

En het belangrijkste: wij staan persoonlijk voor u klaar. Onze medewerkers in Duitsland en Zwitserland zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar en helpen u gericht met uw zaken. Wij kijken uit naar uw telefoontje! 

Onze achtergrond

atraveo by e-domizil staat voor de fusie van twee sterke merken - atraveo en e-domizil: internet start-ups van het eerste uur met jarenlange ervaring in de online verhuur van vakantiewoningen - verankerd in het Duitse taalgebied, in heel Europa actief.

Sinds de fusie van de twee bedrijven in 2020 concentreren wij ons dubbel zo hard op onze kerntaken:

Onze missie

Wij helpen onze verhuurders graag om succesvol te zijn en willen het verhuren van vakantieverblijven eenvoudig en effectief maken. Uw succes is ook het onze, daarom bieden wij u een uitstekende en gratis service.

Onze waarden

Eerlijkheid en transparantie zijn de pijlers van ons werk. Alleen als de bemiddeling succesvol is, ontvangen wij een commissie. Tot die tijd maakt u als verhuurder geen kosten: van inschrijving via persoonlijk advies tot het beheer van de accommodatie in ons verzorgingsgebied is onze dienstverlening geheel gratis.

Wij houden van wat wij doen en zijn reisdeskundigen met een passie. Ons team bestaat uit uitstekend opgeleide toerismedeskundigen, reisagenten en jarenlange medewerkers van de klantenservice die elke dag met veel plezier en toewijding werken aan het succes van onze verhuurders.

Onze grootste troef

Veel van onze verhuurders werken al jaren met ons samen. Uw vertrouwen is voor ons de grootste waardering.

atraveo by e-domizil - we love hosts
image-tag