Inloggen

Het beste van atraveo

atraveo is de grote vakantiehuizenmarkt op internet met meer dan 300.000 vakantiehuizen en vakantieappartementen wereldwijd. Behalve de ruime keuze zijn gecontroleerde beoordelingen van klanten en een meertalige klantenservice onderscheidende kenmerken van de geïntegreerde bemiddeling.

Onze slogan is "rent a good time" – wat zowel onze wens voor u als een opdracht voor ons is: dat u een fijne vakantie zult hebben!

 

Meer keuze

Wie keuze en vergelijkbaarheid zoekt, zal atraveo waarderen. Aan zee of in de bergen, in de stad of op het land, overal in Europa vindt u charmante individuele vakantiehuizen en -appartementen. In totaal omvat onze vakantiehuizenmarkt met rond 300.000 objecten. Huizen, appartementen, finca's, villa's, vakantieparken en residenties, zelfs skihutten behoren tot het assortiment. Daarbij is het product afkomstig van gerenommeerde reisorganisaties, lokale partners en direct van particuliere gastheren, die voor het begin van de samenwerking grondig door atraveo gecontroleerd worden.

Gecontroleerde klantenbeoordelingen

Gecontroleerde klantenbeoordelingen

atraveo vraagt elke klant na zijn vakantie, zijn belevenissen met toekomstige gasten te delen en de bezochte accomodatie te beoordelen. De klantenbeoordelingen bevatten handige tips en geven waardevolle aanwijzingen over de ligging, het interieur en de totale indruk van een accommodatie. Om ervoor te zorgen dat er alleen echte berichten op onze website terechtkomen, worden alle afgegeven beoordelingen aan zeer uitgebreid gecontroleerd. Let op de blauwe huisjes bij vele aanbiedingen!

Veilig boeken

Om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan, controleren wij alle reisorganisaties, lokale partners en particuliere gastheren grondig op capaciteit en betrouwbaarheid, voordat wij ze opnemen in het aanbod van atraveo. Doorgaans betaalt u uw reis- c.q. huursom eenvoudig aan atraveo, wij verzorgen de afhandeling met de respectievelijke aanbieder voor u. Details over de betalingsafwikkeling en de bescherming van de klantenbetalingen kunt u in de desbetreffende objectpresentatie vinden.