Inloggen

Boekingsopdracht

Objectnr. 1615236

Appartement voor max. 4 personen
Port Camargue, Languedoc-Roussillon (Kust van Languedoc-Roussillon), Frankrijk

  • maximaal 4 personen incl. kinderen  
    Huisdieren zijn niet toegestaan

Uw adres

Vul a.u.b. ten minste een van beide telefoonnummers in, zodat wij u kunnen bereiken als er problemen met uw boeking zijn.
+
+

Uw aanwijzing voor de klantenservice

* verplichte velden

Medereizigers 

Algemene voorwaarden

Ik heb de bemiddelingsvoorwaarden van de Wolters Reisen GmbH | TUI GROUP, de algemene voorwaarden van de aanbieder Poplidays SAS en de voorschriften inzake gegevensbescherming en in het geval van een afgesloten verzekering de boven gelinkte verzekeringsvoorwaarden gelezen en geaccepteerd. Het is mij bekend, dat er bij een annulering van mijn kant annuleringskosten kunnen ontstaan.

25% van de huursom bij annulering tot en met de 42e dag voor aankomst
60% van de huursom bij annulering tot en met de 28e dag voor aankomst
90% van de huursom bij annulering vanaf de 27e dag voor aankomst
Ik wil me op de nieuwsbrief abonneren en van aanbiedingen, nieuwtjes, reistips en acties op de hoogte gehouden worden.
Hebt u alle gegevens ingevoerd? Controleert u dan a.u.b. of deze gegevens volledig en correct zijn. Na het klikken op "Bevestig uw boeking" komt u op de volgende pagina. Hier bevestigen wij uw opdracht met de belangrijkste gegevens van de boeking.
Conform onze richtlijnen inzake gegevensbescherming worden uw gegevens vanzelfsprekend steeds vertrouwelijk behandeld. In het kader van de afwikkeling van de boeking kan het noodzakelijk zijn dat wij uw persoonsgegevens door moeten geven aan dienstverleners die in een land buiten de EU/EER gevestigd zijn en als de EU met het betreffende land geen overeenkomst over gegevensbescherming afgesloten heeft.

We wijzen u op het volgende: na het klikken op "Bevestig uw boeking" is de boeking een bindende overeenkomst. Uw boeking wordt ter bevestiging naar de aanbieder gestuurd. Bij een wijziging of annulering van uw kant kunnen er kosten ontstaan, die hierboven en in de algemene voorwaarden vermeld worden. Mocht de aanbieder de boeking tegen verwachting in afwijzen, dan ontstaan er geen kosten voor u.
De bevestigingspagina en de algemene voorwaarden kunt u als pdf-bestand opslaan en afdrukken.

Bij ons boekt u veilig

SSL Uw gegevens worden met de veiligheidsnorm SSL versleuteld en zijn daardoor tijdens de transmissie beschermd tegen toegang door onbevoegde derden.