Inloggen
De atraveo-klantenservice
Blogbericht van 25-10-2013

"De klantenservice behoort tot de besten"

„Stiftung Warentest“, een Duitse consumentenorganisatie, heeft internetportalen voor vakantiehuizen en vakantieappartementen onder de loep genomen. Tot onze vreugde is atraveo met de eindbeoordeling „goed“ (2,5) in de hoogste regionen van de test geëindigd.

Bijzonder blij zijn we met de waardering van onze klantenservice die volgens de conclusie van het tijdschrift "test" tot de besten hoort (editie 11/2013, p. 77). Ook de goede bereikbaarheid per telefoon en per e-mail kregen een positieve, extra vermelding en scoorden bovengemiddeld goed in de desbetreffende categorieën.  

Birgit Krywalsky, hoofd van de atraveo klantenservice, is dan ook trots op het hele team. „We hadden afgelopen zomer meer boekingen dan ooit tevoren. Dan is de uitkomst van de test een geweldige waardering voor de prestatie die iedereen in het team heeft geleverd.” Onder het motto 5-sterrenservice voor iedereen leggen wij de nadruk op het belang van deskundig advies en een betrouwbare afwikkeling van de boeking. Het gaat daarbij altijd om een ding: dat onze klanten tijdens hun vakantie een prachtige tijd hebben.

We zijn ook ongelofelijk tevreden met het resultaat dat we kregen voor de transparentie die we onze klanten bieden. In het testbericht kregen wij de positieve vermelding dat in tegenstelling tot sommige andere mededingers klanten bij atraveo heel duidelijk kunnen zien welke verhuurder of organisatie de desbetreffende contractpartner is. Er is ook een lovende vermelding voor de duidelijke en begrijpelijke communicatie over de annuleringsvoorwaarden. Deze zijn reeds tijdens het boekingsproces duidelijk zichtbaar zodat de klant in geval van een annulering niet met onverwachte kosten te maken krijgt.

Tegelijkertijd weten wij dat de uitkomst van de test geen reden is om op onze lauweren te gaan rusten. Het cijfer 2,5 is weliswaar een eindresultaat om tevreden mee te zijn maar is toch lager dan wat wij van onszelf verwachten. Ons doel is en blijft de beste website te zijn voor vakanties in vakantiehuizen op het hele internet.