Inloggen
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 899073

Vakantiehuis voor max. 22 personen
Hombourg, Wallonië (provincie Luik), België

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Hombourg, in Wallonië of in België.
  • andere vakantiehuizen
  • uw plaats
  • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Hombourg. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Ben je op zoek naar een echt bijzondere ervaring? Dan ben je welkom in onze postwagons uit 1930, waar je enkele dagen lang in een compleet andere omgeving verkeert! De eigenaars hebben de wagons gerenoveerd met zorgvuldig behoud van de originele stijl. Wel staan de wagons voortaan stil in een oude garage.

Tot je beschikking zijn een salonwagon met banken waar je kunt lezen of je ontspannen, een eetkamerwagon waarvan de zijdeuren volledig naar buiten opengaan en tot slot een wagon met couchettes van weleer waarvoor je zelf een slaapzak moet meebrengen. Deze slaapzak (en kussenslopen) is onontbeerlijk, want ter plekke zijn geen dekens. In de bijgebouwen buiten vind je een kleine keuken en een sanitaire voorziening met vier gemeenschappelijke douches. In de tuin staan eveneens tafels en stoelen tot je beschikking.

Dit verblijf is op avontuur en originaliteit gericht en bedoeld voor liefhebbers van dit genre! Het is absoluut de moeite waard! Ideaal voor een weekend met vrienden. Als je met een groep van maximaal vijftien personen bent, kun je de wagons voor een lagere prijs boeken. Zie ons kenmerk BE-4852-12.

Belangrijk: de wagons zijn weliswaar verwarmd, maar zijn meer geschikt voor een verblijf in de lente, zomer of het begin van de herfst. De locatie is niet aangepast aan personen met verminderde mobiliteit of die een hoog comfortniveau nodig hebben. Zo vind je hier hoge treden, couchettes boven elkaar en gemeenschappelijke douches.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Er heeft nog niemand zijn mening over dit object gegeven.