Inloggen
U kunt ons bellen: 030-310 00 84 (vanuit Nederland) of 0049.211.668878110,
ma-vr 9-18 uur, za 9-13 uur
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 850875

Studio voor max. 0 personen
Rome – Prati, Rome en omgeving (Rome), Italië

Deze studio kan momenteel niet geboekt worden. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Rome – Prati, in Lazio of in Italië.
  • uw studio
  • andere vakantiehuizen
  • uw plaats
  • andere plaatsen
De studio ligt in Rome – Prati. De plaats wordt op de kaart weergegeven. Daar vindt u ook de markering van de locatie van de studio. Onder voorbehoud: doorslaggevend zijn de omschrijvingstekst en de aanreisinformatie, waar het adres van de studio een onderdeel van is.
Machinale vertaling van het Engels. De oorspronkelijke tekst is er in de volgende talen:
Mooi appartement met een slaapkamer in de Spaanse Trappen gebied: grote woonkamer met slaapbank voor twee personen, slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer met douche, volledig uitgeruste keuken. Air Conditioning, Wifi internet toegang

Dit appartement van 60 m² bevindt zich op de derde verdieping (met lift) aan de Via della Frezza. Het is geschikt voor maximaal vier personen. Er is een woonkamer met een slaapbank voor 2 personen, een tv, een bureau en een keuken. Centrale verwarming, airconditioning, tv en wifi internet verbinding zijn beschikbaar.

Dit appartement ligt in de buurt van de metrostations Flaminio en Spagna en vele buslijnen, zodat u gemakkelijk naar de belangrijkste bezienswaardigheden reist.

Entertainment in de omgeving:
Sightseeing, Winkelen, Restaurants, Bioscopen / Bioscopen, Musea, Theaters, Concertzalen, Gezondheid / Beauty Spa, Antiekwinkels, MassageWifi-netwerk: Fastweb
Wachtwoord. royalcheese726
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.
Er heeft nog niemand zijn mening over dit object gegeven.
Appartement voor max. 5 personen in de Toscane
vanaf
EUR 967 / week