Inloggen
U kunt ons bellen:
030-310 00 84 (vanuit Nederland) of 0049.211.668878110, ma-vr 10-16 uur

Actuele Reisinformatie
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 831853

Studio voor max. 10 personen
Filzmoos, Salzburger Land, (Pongau), Oostenrijk

Deze studio kan momenteel niet geboekt worden. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Filzmoos, in het Salzburger Land of in Oostenrijk.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
De studio ligt in Filzmoos. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van de studio zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Van dit object is geen omschrijving
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.

Dat schreven klanten over de studio 

 • 4,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 27-03-2016, vakantieperiode: maart 2016

  “Het land huis waar het appartement zich bevindt, ligt net boven het dorp. U rijdt een smalle, steile weg. Ik denk dat het al in de beschrijving van het huis het vermelden waard dat men nodig heeft misschien sneeuwkettingen zijn. We hebben er verrast door het ijs geweest en het is dan heel gevaarlijk om de weg van het huis naar beneden rijden in de plaats!

  Het huis is erg mooi, netjes en schoon. Je kunt heel goed eten in de bijbehorende herberg. De sauna is er een goede ervaring is geweest. Het appartement is zeer ruim en functioneel. We misten een radio en een magnetron. Gerechten, vooral grote kopjes en glazen water, er kan iets meer zijn.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 5,0 van 5
  atraveo-klant Verena schreef
  op 28-03-2012, vakantieperiode: maart 2012

  “Het huis is gelegen in een fantastische positie op een helling. De conditie is zeer goed. Het beste wat we vonden het grote balkon. De apparatuur is van gerechten haar een beetje krap voor 8 personen. We zijn alle actieve skiërs en hebben de mooie sauna in het naburige huis zeer gewaardeerd.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal