Inloggen
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 809942

Studio voor max. 1 persoon
Saalfelden am Steinernen Meer, Salzburger Land (Saalachdal), Oostenrijk

Deze studio kan momenteel niet geboekt worden. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Saalfelden am Steinernen Meer, in het Salzburger Land of in Oostenrijk.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
De studio ligt in Saalfelden am Steinernen Meer. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van de studio zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Van dit object is geen omschrijving

Dat schreven klanten over de studio 

 • 3,0 van 5
  atraveo-klant Jens Krause schreef
  op 04-01-2015, vakantieperiode: december 2014

  “Bij aankomst, vonden we het appartement (s) aanwezig is in een nette en schone staat.
  De keuken is voorzien van alle benodigdheden.
  Worden verwarmd het appartement (s) overhangende op de muur en elektrische kookplaten.
  Nogmaals, dit werkte heel goed.
  Enige nadeel vonden we dat was gewoon gegaan in het appartement zonder enig overleg en, vooral in de badkamers, werd de verwarming gedownreguleerd bij 19-20 ° C
  In het woon- en slaapgedeelte dat is ok.
  Maar je wilt na een lange dag skiën, immers, niet bevriezen tijdens het douchen, vooral als je reist met kleine kinderen.
  We moesten ook extra € 20,00 stookkosten betalen, omdat naar verluidt in het huis beschrijving een temperatuur van 20 ° C is overeengekomen en alles zal dan worden extra in rekening gebracht.
  Helaas konden we niet deze passage te vinden.
  Anders zal je waarschijnlijk op dit moment (27.12.2014-3.1.2015) nauwelijks een gunstiger plek om te verblijven als u met deze beperkingen kan leven vinden.”

  Commentaar van atraveo:
  Wij hebben uw beoordeling ter kwaliteitscontrole doorgestuurd naar de aanbieder. De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal