Inloggen
U kunt ons bellen:
030-310 00 84 (vanuit Nederland) of 0049.211.668878110, ma-vr 10-14 uur

Actuele Reisinformatie
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 624480

Vakantiehuis voor max. 8 personen
Havneby, Rømø, Denemarken

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Havneby, aan de Deense Noordzeekust of in Denemarken.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Havneby. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Over dit object is een omschrijving alleen in de volgende talen beschikbaar:

Dieses Designerhaus liegt direkt an der Hafenmole mit Panoramablick auf den Hafen, das Wattenmeer, die Insel Sylt, den Strand, die Dünen und den Golfplatz. Von der Dachterrasse im 3. Stockwerk, mit einem Grill und Whirlpool für 4-5 Personen, können Sie die Aussicht genießen. Das Erdgeschoss dient vorrangig der Ankunft und zum Parken. Die Schlafzimmer und ein Badezimmer sind im 1. Stock, während es im 2. Stock einen Aufenthaltsbereich mit einer offenen Küche, ein Bad und ein Schlafzimmer gibt. Im 3. Stock ist ein praktischer Abstellraum mit Waschmaschine, Trockner und Aufbewahrungsplatz vorhanden. Hier ist auch der Ausgang zur Dachterrasse. Das Haus wurde qualitativ hochwertig und stilsicher, in modernem skandinavischem Design eingerichtet.

Keine Vermietung an Jugendgruppen.

* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.

algemene voorwaarden van de aanbieder

Eine Stornierung ist nach den AGB des Anbieters DanCenter A/S möglich.

25% van de huursom bij annulering tot en met de 33e dag voor aankomst
80% van de huursom bij annulering tot en met de dag voor aankomst
100% van de huursom bij annulering op de dag van aankomst
De annuleringskosten bedragen minstens EUR 65

In geval van een verblijfsverbod in de geboekte regio en tijdens de reisperiode, kan elke boeking kosteloos worden geannuleerd.

Dat schreven klanten over het vakantiehuis 

 • 3,0 van 5
  Een gast schreef
  op 04-11-2017

  “Zeer veel op het huis gaf ons de directe ligging in het centrum incl. De winkels en het geweldige uitzicht op de haven.
  Het huis is nog steeds te koop en de uitrusting van het huis niet aan de verwachtingen (zoals volledig verwöhnte en versleten stoelen rond de eettafel, lampen en losse stopcontacten en verkalkte douche wisser, gebroken jaloezieën, etc) te voldoen. / / Bij oven wordt opgemerkt dat dit een inductiekookplaat, die ook goed werkt bij het gebruik van geschikte pannen. / / Van de netheid was alles perfect.” “Zeer veel op het huis gaf ons de directe ligging in het centrum incl. De winkels en het geweldige uitzicht op de haven.
  Het huis is nog steeds te koop en de uitrusting van het huis niet aan de verwachtingen (zoals volledig verwöhnte en versleten stoelen rond de eettafel, lampen en losse stopcontacten en verkalkte douche wisser, gebroken jaloezieën, etc) te voldoen. / / Bij oven wordt opgemerkt dat dit een inductiekookplaat, die ook goed werkt bij het gebruik van geschikte pannen. / / Van de netheid was alles perfect.” Commentaar van atraveo: Wij hebben uw beoordeling ter kwaliteitscontrole doorgestuurd naar de aanbieder. De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 4,0 van 5
  Een gast schreef
  op 25-02-2017

  “Onder de salontafel is een tapijt dat vreemd stinkende voeten ruikt. In de bovenste badkamer, de douche is zo klein dat volloopt tijdens het douchen helft bad. Het ontbrak schaar en een dunschiller in de keuken, twee van de vijf branders waren onuitvoerbaar. Verschillende lichten in het huis waren niet werkt, te beginnen bij de ingang. / Aan het huis was een "te koop" teken, het hele huis leek een beetje verwaarloosd.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 4,0 van 5
  Een gast schreef
  op 03-09-2016

  “De locatie.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 3,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 27-08-2016, vakantieperiode: augustus 2016

  “Goed uitgeruste keuken, badkamer boven te klein. Beide douches onredelijk, geen deur, geen gordijn, de hele badkamer is na het douchen onder water, zelfs als heel voorzichtig. In een ongehoord designer huis! Het zou leuk ook horren in de ramen, tenminste als men bang voor spinnen. Anders schoon en goed onderhouden.

  Gelegen in de buurt van de haven en verleent de passer (wandelaars) Inzicht in het huis, doen we niet per se gestoord, maar er zijn zeker andere gasten. We waren slechts vier personen (2 volwassenen en 2 kinderen) in het huis, het huis voor 8 personen Ik zou zeker te klein.” “Goed uitgeruste keuken, badkamer boven te klein. Beide douches onredelijk, geen deur, geen gordijn, de hele badkamer is na het douchen onder water, zelfs als heel voorzichtig. In een ongehoord designer huis! Het zou leuk ook horren in de ramen, tenminste als men bang voor spinnen. Anders schoon en goed onderhouden.

  Gelegen in de buurt van de haven en verleent de passer (wandelaars) Inzicht in het huis, doen we niet per se gestoord, maar er zijn zeker andere gasten. We waren slechts vier personen (2 volwassenen en 2 kinderen) in het huis, het huis voor 8 personen Ik zou zeker te klein.” Commentaar van atraveo: Wij hebben uw beoordeling ter kwaliteitscontrole doorgestuurd naar de aanbieder. De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 5,0 van 5
  Een gast schreef
  op 02-07-2016

  “Grootte van het huis en de moderne faciliteiten.
  Geweldige locatie met uitzicht op de haven en de Noordzee.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal