Inloggen
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 314904

Vakantiehuis voor max. 6 personen
Zuid-Zweden, Zweden

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Kinnared, in Zuid-Zweden of in Zweden.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Kinnared. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Gezellig gerenoveerd vakantiehuis in prachtige omgeving met wandel- en fietspaden. Ullared met winkels/outlet op 30 km afstand. Zwemmen in zee bij Falkenberg en Halmstad, op ca. 45 km. afstand.

Dat schreven klanten over het vakantiehuis 

 • 4,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 14-08-2016, vakantieperiode: augustus 2016

  “Fijne woning in een groene en rustige omgeving. Alles ziet er netjes uit. Lekker ruime en lichte woonkeuken. Alleen beneden verdieping is op dit moment in gebruik. Beneden is een tweepersoons slaapkamer. Er is een tweepersoons bedbank in de woonkamer. Bij meer personen zijn nog slaapkamers in een apart gebouwtje.”

 • 5,0 van 5
  atraveo-klant Corinna schreef
  op 24-03-2016, vakantieperiode: juni 2015

  “The Sweet House met bijgebouw ligt naast een paar andere huizen buiten Kinnared. Direct aan het huis was er een meer. Direct vanuit het huis kunt u wandelen in het bos. Dus het is ideaal voor een vakantie met hond. Ook de locatie is op loopafstand. Omdat de site is gelegen op de grens van Småland, niet zo veel aan de hand toeristisch. Alles was ongeveer een wandeling tot anderhalf uur. Göteborg, een eland park, etc. Maar in het huis kan een goede tijd. Het is uitgerust met alle belangrijke. Het pand is deels omsloten door een haag, maar niet omheind. De rustige locatie die zo perfect geschikt voor onze honden was. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Als je het rustig en sereen willen, dat is prijsbewuste reizigers.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 5,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 23-09-2013, vakantieperiode: september 2013

  “Zeer mooie, goed onderhouden woning. Het huis is stijlvol ingericht, zodat u zich zeer comfortabel. Alle belangrijke keukengerei.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal