Inloggen
U kunt ons bellen:
030-310 00 84 (vanuit Nederland) of 0049.211.668878110, ma-vr 10-16 uur

Actuele Reisinformatie
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 203760

Vakantiehuis voor max. 4 personen
Västergötland, Zweden

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Kil, in Västergötland of in Zweden.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Kil. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Over dit object is een omschrijving alleen in de volgende talen beschikbaar:

In reizvoller Lage am See und mit schöner, holzbefeuerter Sauna auf dem Grundstück steht dieses kl. Ferienhaus. Liegt in Ringstad, ca. 20 km von der Stadt Sunne und nahe zahlreicher Ausflugsziele der Region Värmland. Landschaftlich besonders reizvolle Gegend mit unberührter Natur. Sie wohnen hier erhöht und abgeschieden, mit schöner Aussicht zum kl. See Ringstadstjärn nur etwa 100 m weiter. In der Gegend gibt es auf Spaziergängen und Wanderungen zahlreiche Gewässer verschiedener Größe zu entdecken.
Im Parterre des Hauses offene Raumaufteilung m. Wohnbereich und Kochnische. Von dort Zugang zum schönen gr. Sonnendeck an drei Hausseiten, mit Seeblick. Im Haus steile Treppe hinauf zum Schlafboden mit niedriger Deckenhöhe, für Kinder (ab 10 Jh.) geeignet. Schöne Spielfläche auf dem Grundstück sowie kl. Grillhütte am See. Nur 100m zum Badeufer m. Steg, an dem das Ruderboot für 2 Pers. vertäut ist. Nur ca. 200 m weiter liegt ein kinderfreundliches Strandufer zum Baden und Planschen.

* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.

Dat schreven klanten over het vakantiehuis 

 • 1,0 van 5
  Een gast schreef
  op 08-07-2014, vakantieperiode: juni 2014

  “Er waren twee met een hond in dit huis. De bedden waren een brutaliteit. Het huis was niet schoon en de ramen zou heel slecht zijn buiten kijken zo vies dat ze waren. In de badkamer is een emmer waar water druppelt zuiver. Als het niet leert- veronderstelling dat je de Rohrzange- loopt de emmer over. In de slaapkamer is geen kast (maar reddingsvesten :-) zodat je uit een koffer te leven. De badkamer nauwelijks plank voor badproducten. Voor vier personen, dit huis is absoluut ungeeignet- tenzij het tweede paar wil gaan een steile trap te gaan slapen. Onder het dak rondspringen bijen. Genoeg binnenkomst gaten hebben ze, ja. Bij vertrek, we wachtten tevergeefs op de eigenaar van het huis als gevolg van de overdracht. Summa Sumarum: NOOIT MEER!” “Er waren twee met een hond in dit huis. De bedden waren een brutaliteit. Het huis was niet schoon en de ramen zou heel slecht zijn buiten kijken zo vies dat ze waren. In de badkamer is een emmer waar water druppelt zuiver. Als het niet leert- veronderstelling dat je de Rohrzange- loopt de emmer over. In de slaapkamer is geen kast (maar reddingsvesten :-) zodat je uit een koffer te leven. De badkamer nauwelijks plank voor badproducten. Voor vier personen, dit huis is absoluut ungeeignet- tenzij het tweede paar wil gaan een steile trap te gaan slapen. Onder het dak rondspringen bijen. Genoeg binnenkomst gaten hebben ze, ja. Bij vertrek, we wachtten tevergeefs op de eigenaar van het huis als gevolg van de overdracht. Summa Sumarum: NOOIT MEER!” Commentaar van atraveo: Wij hebben uw beoordeling ter kwaliteitscontrole doorgestuurd naar de aanbieder. De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 4,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 11-06-2012, vakantieperiode: juni 2012

  “Het huis is erg mooi en goed uitgerust, de badkamer heeft slechts een paar kleine foutjes. De sauna is ideaal voor een paar ontspannende uren. Het huisje is een beetje moeilijk te vinden, maar het in een mooie rustige omgeving. Omdat het huis is te ontgrendelen van de buitenzijde met de sleutel, is het altijd noodzakelijk dat u op elk moment.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal