Inloggen
U kunt ons bellen:
030-310 00 84 (vanuit Nederland) of 0049.211.668878110, ma-vr 10-14 uur

Actuele Reisinformatie
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 1732564

Appartement voor max. 4 personen
Bat Jam, Middellandse Zeekust Israël, Israël

 • uw vakantieappartement
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
Het appartement ligt in Bat Jam. De plaats wordt op de kaart weergegeven. Daar vindt u ook de markering van de locatie van het appartement. Onder voorbehoud: doorslaggevend zijn de omschrijvingstekst en de aanreisinformatie, waar het adres van het appartement een onderdeel van is.
Huurbasis: Gehele huis of appartement
Aantal slaapkamers: 1; Aantal andere kamers met bedden: 0

Israël, Riviera, Bat Yam

Bat -yam ligt langs het strand net ten zuiden van Tel Aviv-jaffa. Bat-yam ligt op slechts 15 minuten van Tel Aviv. Het is de perfecte plek om uw zomervakantie door te brengen bij het gezin.

Meer informatie over Bat-yam

Bat Yam (dat betekent 'Dochter van de Zee') ligt langs de zee, ten zuiden van Tel Aviv-jaffa en west tot Holon.

Tweeling steden

Bat - Yam heeft een traditie van internationale netwerken ontwikkeld, die meer in de vroege jaren de vestiging van Israël teruggingen. Stadsleden zagen dit als een belangrijke bijdrage van de stad Bat Yam jong land tussen de naties, maar vooral de directe relatie tussen de steden van gemeentelijk leiderschap te koppelen. Bijzondere nadruk werd gelegd op culturele jeugduitwisseling, gebruikt een kraan om de toenadering te begrijpen. In de loop der jaren heeft Bat-yam relaties met de volgende steden gebonden:
Livorno (italië) 1961: Sovjet tweelingsteden. Gemeenschappelijk gemeen dat beide steden langs de Middellandse Zee kust liggen. Er is nauwe contact met de oude Joodse gemeenschap: gemeentelijke informatie uitwisselingen.
Berlijn (duitsland) 1978: Sovjet tweelingsteden. Het belangrijkste probleem voor het delen, uitwisseling van jeugdcultuur, gemeentelijke informatie-uitwisseling: de studie van de Holocaust seminaries organisatie voortzetting van joodse culturele erfgoed in Berlijn.
Villeurbanne (frankrijk) 1979: Sovjet-tweelingsteden. Gebaseerd op gemeenschappelijke doelstellingen bij het ontwikkelen van migranten van stedenontvangers. De belangrijkste activiteiten: jongerenuitwisselingen, culturele nauwe banden met de joodse gemeenschap.
Valparaiso (chili) 1980: Sovjet-tweelingsteden. De activiteit is vooral gebaseerd op de uitwisseling van cultuur en kunst: organiseren van tentoonstellingen, balletprestaties en volksbanden: sterke banden met de joodse gemeenschap.
Auric (duitsland) 1987: Verdrag van vriendschap. Hoofdactiviteit: uitwisseling van jeugd en sport: wederzijdse bezoeken aan de vorming van jonge bands.
Kragujevac (servië) 1992: Samenwerkingsovereenkomst. Belangrijkste activiteit: uitwisseling van informatie en de voortzetting van gemeentelijk geheugen van de slachtoffers in de Tweede Wereldoorlog die door de nazi's werden vermoord.
Antalya (turkije) 1997: Recentelijk is een alliantie ondertekend met de tweelingstad Antalya in Turkije, waaronder een culturele samenwerkingsovereenkomst gemeentelijk.

Terug naar boven
w
Meer informatie over Tel Aviv:

Tel Aviv-jaffa vormt het hart van een bloeiende, Israëlische metropool. Het grotere hoofdstedelijk gebied omvat een aantal afzonderlijke gemeenten met ongeveer 3,1 miljoen mensen die in een 25 km lange uitstap langs de Middellandse Zee-kust leven - met ongeveerin Tel Aviv-yafo zelf waardoor het de na grootste stad in Israël is na Jeruzalem (inwoners). Bat Yam, Holon, Ramat-gan, Givatayim, Bnei-brak, Petah-tikva, Rishon-lezion, Ramat Ha-sharon, Rehovot en Herzliya zijn de andere grote steden in het kustgebied, algemeen bekend als Gush Dan.
Terwijl Jeruzalem de hoofdstad van Israël is waar de meeste overheidsdiensten zich bevinden, vormen Tel Aviv en zijn satellietsteden het economische en culturele centrum. Het staat bekend als "de stad die niet ophoudt" en inderdaad zult u ontdekken dat het nachtleven en cultuur rond de klok zijn. In de zomer is het niet ongebruikelijk om de strandpromenade te zien die rond 4 uur met mensen rondloopt. De clubs en bars trekken meestal om middernacht tot ochtend op, waardoor Tel Aviv een welverdiende reputatie is om een ​​feestdorp te zijn. Het is het hoogtepunt van het seculiere leven in Israël.
In juli 2003 werd Tel Aviv-jaffa uitgeroepen tot een culturele Unesco werelderfgoedplaats voor de vele 'internationale' stijl (ook bekend als Bauhaus na de Duitse school die het afkomstig was van) gebouwen in de stad in de jarenAangezien deze stijl de eenvoud en de witte kleur benadrukt, wordt ook Tel Aviv ook de 'witte stad' genoemd.
Maar Tel Aviv is niet alleen de geschiedenis. Tegenwoordig is Tel Aviv een van de meest levendige steden die u tegenkomt. Geniet van een zeer rijke nachtleven scene. Of u nu bent in clubbing, restaurants, koffieshops of rookgevulde bars, Tel-aviv heeft iets voor u.
U vindt er een pittige en heerlijke, snelgroeiende voedselcultuur in Tel Aviv. De sfeer van de Midden-oostense keuken met traditionele Joodse keuken uit vier hoeken van de wereld heeft zeker een uniek gastronomisch landschap gecreëerd. Er is een dagpromenade, en er is de nacht-versie. Tientallen restaurants, cafes en ijsjes zijn de hele dag lang bezig, terwijl pubs, discotheken en jazzclubs na het donker bloeien. Ongeacht het uur, de menselijke attracties zijn overvloedig - clowns, karikaturisten, tattoo kunstenaars, haarvrouwen, tovenaars en natuurlijk, de steeds veranderende parade van mensen die door de nabijgelegen stranden wandelen. Schoon zand, lounge stoelen, ijsverkopers en diehard strandliefhebbers die dagelijks, winter en zomer zwemmen, maakt niet uit wat.

Huisinformatie

 • Ca. 45 m²
 • 4 personen
 • lift
 • 1 slaapkamer
 • 1 badkamer
 • 45 m² perceeloppervlakte

Faciliteiten

Woonbereik

 • kluis
 • telefoon
 • tv
 • kabel-tv

Keuken

 • koelkast
 • magnetron
 • waterkoker

Badkamer/Toilet

 • toilet

Overige

 • verwarming
 • airconditioning
 • wifi
 • Huisdieren niet toegestaan

Buitenbereik

 • balkon
 • terras

Bijzonderheid bij dit object

 • gemeenschappelijk zwembad
 • uitzicht op zee

Alles uitbreiden

* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.
 • maximaal 4 personen incl. kinderen  
  Huisdieren zijn niet toegestaan
Verder naar boeking

algemene voorwaarden van de aanbieder

Eine Stornierung ist nach den AGB des Anbieters Your.Rentals A/S möglich.

50% van de huursom bij annulering tot en met de 30e dag voor aankomst
100% van de huursom bij annulering tot en met de dag voor aankomst
100% van de huursom bij annulering op de dag van aankomst

In geval van een verblijfsverbod in de geboekte regio en tijdens de reisperiode, kan elke boeking kosteloos worden geannuleerd.

Er heeft nog niemand zijn mening over dit object gegeven.