Inloggen
U kunt ons bellen:
030-310 00 84 (vanuit Nederland) of 0049.211.668878110, ma-vr 10-14 uur

Actuele Reisinformatie
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 1508777

Vakantiehuis voor max. 12 personen
Kalkan, Turkse Egeïsche Zee, (Lycische kust), Turkije

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Kalkan, in Anatolië of in Turkije.
  • andere vakantiehuizen
  • uw plaats
  • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Kalkan. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Over dit object is een omschrijving alleen in de volgende talen beschikbaar:
Picturesque brand 4 bedroom villa with private pool in Kalkan with a beautiful panoramic Sea, forest and mountain view. Nice well groomed garden. The villa has very luxury decoration inside and outside. You will have a fabulous at this luxury villa, set in a very tranquil setting. You can relax in this very beautiful location. You get the feel at country side. This is really good choose, If you stress from city center noises. But still very close to all amenities, its close to Kalkan Center with their entertainment and night life.
4 Bedroom Villa With private pool and garden, just 5 minutes walk from famous Kalkan Beach
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.

algemene voorwaarden van de aanbieder

Eine Stornierung ist nach den AGB des Anbieters BAHÇİVAN möglich.

25% van de huursom bij annulering tot en met de 42e dag voor aankomst
60% van de huursom bij annulering tot en met de 28e dag voor aankomst
90% van de huursom bij annulering vanaf de 27e dag voor aankomst

In geval van een verblijfsverbod in de geboekte regio en tijdens de reisperiode, kan elke boeking kosteloos worden geannuleerd.

Dat schreven klanten over het vakantiehuis 

  • 5,0 van 5
    atraveo-klant Yolanda schreef
    op 24-07-2019, vakantieperiode: juli 2019

    “We hebben een heerlijke vakantie gehad, verreweg een van de mooiste villa's in de omgeving. Het uitzicht op zee is magisch, alles erg schoon, in elk kamerklimaat, het zwembad is elke dag fantastisch, het wordt vroeg in de ochtend schoongemaakt. Omdat we met de auto aankwamen, waren we ook blij dat we een overdekte garage hadden. De villa biedt echt alles om een fijne vakantie te hebben. De verantwoordelijken voor de villa waren erg aardig en op elk moment met vragen toegankelijk en behulpzaam.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal