Inloggen
U kunt ons bellen:
030-310 00 84 (vanuit Nederland) of 0049.211.668878110, ma-vr 10-14 uur

Actuele Reisinformatie
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 1438629
+ 7 accommodaties

Vakantiehuis voor max. 12 personen
Bemelen, Limburg, (Zuid-Limburg), Nederland

 • uw vakantiehuis
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Bemelen. De plaats wordt op de kaart weergegeven. Daar vindt u ook de markering van de locatie van het vakantiehuis. Onder voorbehoud: doorslaggevend zijn de omschrijvingstekst en de aanreisinformatie, waar het adres van het vakantiehuis een onderdeel van is.
De locatie en ligging van Resort Mooi Bemelen is in meerdere opzichten zeer bijzonder. Het rustieke dorpje Bemelen ligt middenin het Zuid-Limburgse heuvelland en dankt haar bekendheid met name door het natuurreservaat De Bemelerberg. Samen met de rest van het glooiende landschap is dit een wandel- en fietsgebied bij uitstek! Loopt u ook eens langs de mergelgroeve 't Rooth. Deze vindt u vlakbij het vakantiepark. Naast het wandelen en fietsen zijn de mogelijkheden voor het doen van activiteiten eindeloos. De ligging tussen Maastricht (ca. 10km.) en Valkenburg (ca. 5km.) hebben hier natuurlijk een groot aandeel in. Door de rijke historie van beide steden, zijn er enorm veel mogelijkheden op het gebied van kunst en cultuur. Ook in gezelligheid blinken ze uit; de gezellige pleinen in Maastricht, de sfeervolle terrasjes in Valkenburg, enz. En dat allemaal op fietsafstand van het rustig gelegen Resort Mooi Bemelen.

Resort Mooi Bemelen is een park in ontwikkeling. Men doet er alles aan om het overlast tot het minimum te beperken.

Hoewel deze mooie groepsaccommodaties is gecreëerd met behulp van kunstmatige materialen, heeft deze woning een authentiek karakter. Daarbij is het zeer comfortabel, modern ingericht en biedt genoeg mogelijkheden om met de groep een gezellig verblijf te hebben. Ook buiten beschikt dit huis over een mooi terras met tuinmeubilair.

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het is mogelijk dat u van de receptie een e-mail ontvangt met het verzoek de "kosten ter plaatse" voorafgaand aan uw verblijf over te maken. Dit scheelt onnodig wachten bij aankomst en kan uw vakantie direct beginnen!
Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend.
Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.
AdditionalCosts:
-Borgsom € 100
-Huisdieren Max. 2; € 5/dier/nacht Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
-Toeristenbelasting € 1,35/persoon/nacht (Indicatie)
Included:
-Eindschoonmaak Inclusief
-Bedlinnen Aanwezig Bedden opgemaakt bij aankomst
-Servicekosten Inclusief
ServiceOnSite:
-Badlinnen Mogelijkheid tot huren, € 4 p.p./verblijf
-Keukenlinnen Mogelijkheid tot huren, € 4/verblijf
-Wifi Gratis
-Kinderbed € 5/verblijf
-Kinderstoel € 5/verblijf

Huisinformatie

 • 12 personen
 • vrijstaand
 • 6 slaapkamers
 • 2 badkamers

Afstanden (hemelsbreedte)

 • bars/clubs/uitgaan ca. 6,2 km
 • boodschappen doen ca. 2 km
 • golfbaan ca. 3,8 km
 • plaats ca. 2 km
 • café/restaurant ca. 1,2 km

Kamerindeling

begane grond

woon-/eetkamer

 • tv: flatscreen

slaapkamer 1

 • tweepersoonsbed

slaapkamer 2

 • stapelbed

keuken

 • diepvrieskast
 • open keuken
 • magnetron
 • vaatwasser

badkamer

 • douche

hal/ingang

 • toilet

1e etage

slaapkamers 1 - 2

 • tweepersoonsbed
 • eenpersoonsbed

slaapkamers 3 - 4

 • eenpersoonsbed
 • kinder-/babybed

badkamer

 • douche
 • toilet

hal/ingang

Faciliteiten

Overige

 • verwarming
 • huisdieren zijn toegestaan (max. 2)
 • wifi

Buitenbereik

 • tuin
 • tuinmeubilair
 • terras

Alles uitbreiden

* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.
 • maximaal 12 personen incl. kinderen  
  maximaal 2 huisdieren    
Verder naar boeking
Op verzoek bij te boeken: kinderstoel EUR 5,00 (ter plaatse te betalen) (01-01-2021 t/m 01-01-2023), kinderbedje EUR 5,00 (ter plaatse te betalen) (01-01-2021 t/m 01-01-2023), handdoeken EUR 4,00 per persoon (ter plaatse te betalen, Miete möglich) (01-01-2021 t/m 01-01-2023), theedoeken EUR 4,00 (ter plaatse te betalen, Miete möglich) (01-01-2021 t/m 01-01-2023)
Toeristenbelasting en borg: toeristenbelasting ca. EUR 1,00 per persoon / per dag (verplicht, ter plaatse te betalen, (unter Vorbehalt)) (01-01-2021 t/m 01-01-2023), waarborgsom EUR 100,00 (verplicht, ter plaatse te betalen) (01-01-2021 t/m 01-01-2023)

algemene voorwaarden van de aanbieder

Eine Stornierung ist nach den AGB des Anbieters Belvilla AG möglich.

Bij een annulering ontstaan EUR 30 administratiekosten

10% van de huursom bij annulering tot en met de 43e dag voor aankomst
40% van de huursom bij annulering tot en met de 29e dag voor aankomst
90% van de huursom bij annulering tot en met de dag voor aankomst
100% van de huursom bij annulering op de dag van aankomst

In geval van een verblijfsverbod in de geboekte regio en tijdens de reisperiode, kan elke boeking kosteloos worden geannuleerd.

Dat schreven klanten over het vakantiehuis 

 • Een gast schreef
  op 07-08-2020, vakantieperiode: juli 2020

  “Mooi huis, maar boven heel raar ingedeeld. Hierdoor heb je 2 slaapkamers met 3 bedden en 2 slaapkamers met 1 bed. Je kan schuiven met de bedden, maar het past dus niet zo best vanwege die rare ruimte verdeling. Verder was er bij ons niet goed schoongemaakt. Door de vorige gasten was er met zoiets als siroop door het huis gegooid en dat zat nog overal. Op de vloer, de ramen en op de keukenkastjes. Dat is gedurende ons verblijf schoon gemaakt. Ook de beide douches waren verstopt met haren waardoor het water niet kon weglopen. Hierdoor hebben slechts 2 van de 12 die vrijdagavond kunnen douchen. Er waren nog meer gebreken, maar die waren minder schokkend. Later ontdekten we Overigens ook nog dat en niet-geschikte pannen in het huisje aanwezig waren. Die reageerden niet of nauwelijks op de inductie plaat.”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 07-08-2020, vakantieperiode: juli 2020

  “Leuk huisje, maar wel heel raar hierboven. Hierdoor heb je 2 slaapkamers met 3 bedden en 2 slaapkamers met 1 bed. Je kunt de bedden verschuiven, maar het past niet zo goed door de vreemde ruimteverdeling. Verder hadden we niet goed schoongemaakt. De vorige gasten hadden zoiets als siroop door het huis gegooid en het was nog overal. Op de vloer, op de ramen en op de keukenkastjes. Dat werd tijdens ons verblijf schoongemaakt. Beide douches waren ook verstopt met haren zodat het water niet kon weglopen. Daardoor kunnen slechts 2 van de 12 op vrijdagavond douchen. Er waren meer gebreken, maar ze waren minder schokkend. Later ontdekten we ook dat er niet geschikte pannen in het huis aanwezig waren. Ze reageerden nauwelijks op de inductieplaat.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Engels vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 07-08-2020, vakantieperiode: juli 2020

  “Leuk huisje, maar wel heel raar erop. Hierdoor heb je 2 slaapkamers met 3 bedden en 2 slaapkamers met 1 bed. Je kunt de bedden uitschuiven, maar dit is niet geschikt vanwege de vreemde verdeling van de ruimte. Ook hadden we niet goed schoongemaakt. De vorige gasten hadden zoiets als siroop door het huis gegooid en het was nog overal. Boven, ramen en keukenkasten. Dit werd tijdens ons verblijf opgeruimd. Beide douches waren ook verstopt met haren, dus het water kon niet weglopen. Daardoor kunnen slechts 2 van de 12 op vrijdagavond douchen. Er waren meer gebreken, maar ze waren minder schokkend. Later kwamen we er ook achter dat er ongeschikte potten en pannen in huis stonden. Ze reageerden amper op de inductieplaat.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Frans vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 07-08-2020, vakantieperiode: juli 2020

  “Leuk huisje maar wel heel raar boven. Hierdoor heb je 2 slaapkamers met 3 bedden en 2 slaapkamers met 1 bed. Je kunt de bedden verschuiven, maar het past niet zo goed door de vreemde verdeling van de ruimte. Ook hadden we niet goed schoongemaakt. De vorige gasten hadden zoiets als siroop door het huis gegooid en het was nog overal. Op de vloer, op de ramen en op de keukenkastjes. Dat werd tijdens ons verblijf schoongemaakt. Beide douches waren ook verstopt met haren, zodat het water niet kon weglopen. Daardoor kunnen slechts 2 van de 12 op vrijdagavond douchen. Er waren meer gebreken, maar ze waren minder schokkend. Later kwamen we er ook achter dat er ongeschikte pannen in huis waren. Ze reageerden nauwelijks op de inductieplaat.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: Belvilla AG

Dit schreven klanten over objecten uit hetzelfde vakantiepark

 • Een gast schreef
  op 07-01-2021, vakantieperiode: december 2020

  “Zeer gezellige woningen voorzien van alle luxe voorzieningen”

  Deze mening heeft betrekking op objectnr. 1266349 uit hetzelfde park. De klantenbeoordeling is machinaal uit het Engels vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: Belvilla AG
Vakantiehuis voor max. 5 personen, ca. 65 m², 2 Slaapkamers
vanaf
EUR 805 / week
Vakantiehuis voor max. 4 personen, ca. 65 m², 2 Slaapkamers
vanaf
EUR 812 / week
Vakantiehuis voor max. 4 personen, ca. 65 m², 2 Slaapkamers
vanaf
EUR 706 / week
Vakantiehuis voor max. 6 personen, ca. 75 m², 3 Slaapkamers
vanaf
EUR 706 / week
Vakantiehuis voor max. 6 personen, ca. 65 m², 3 Slaapkamers
vanaf
EUR 706 / week
Vakantiehuis voor max. 6 personen, ca. 65 m², 3 Slaapkamers
vanaf
EUR 706 / week
Vakantiehuis voor max. 4 personen, ca. 50 m², 2 Slaapkamers
vanaf
EUR 613 / week
Vakantiehuis voor max. 8 personen in Limburg
vanaf
EUR 696 / week
Vakantiehuis voor max. 10 personen in Limburg
vanaf
EUR 707 / week
Vakantiehuis voor max. 10 personen in Limburg
vanaf
EUR 1.496 / week
Vakantiehuis voor max. 8 personen in Limburg NIEUW
vanaf
EUR 818 / week
Vakantiehuis voor max. 14 personen in Limburg NIEUW
vanaf
EUR 1.612 / week
Vakantiehuis voor max. 10 personen in Limburg NIEUW
prijs op aanvraag